Jikiden Reiki Behandeling

De Jikiden Reiki Behandeling

Shin, Shin kaizen Usui Reiki Ryoho
Voor lichaam en geest

Het opleggen van handen is een van de meest natuurlijke dingen ter wereld. In Japan wordt dit “Te a te” genoemd. Wij leggen altijd de handen op plaatsen waar de pijn zich bevind.

Een JIKIDEN REIKI behandeling geeft ontspanning voor lichaam en geest. Reiki activeert krachten in ons lichaam om de natuurlijke weerstand tegen negatieve invloeden, bijvoorbeeld door stress, te verhogen. Reiki heeft ook reinigende eigenschappen en kan naast conventionele behandelingen ingezet worden om het helingsproces te versnellen. Internationale ervaringen laten ook zien dat Reiki een serieuze alternatieve healing methode geworden is. In renomierde Amerikaanse ziekenhuizen wordt ook al Reiki gegeven.

Een Jikiden Reiki sessie duurt tussen 60 en 90 minuten.

Voor de behandeling

Voor de behandeling gaan wij even kennis met elkaar maken, ik kan vragen beantwoorden en even uitleg geven. Ook gaan wij de behandeling/behandelplan bespreken

Tijdens een behandeling (Chiryo)

Je ligt geheel gekleed op een behandeltafel en ik leg mijn handen op verschillende plekken op je lichaam, zoals bijvoorbeeld hoofd, buik, hart, solar plexus enzovoorts.
Behandeld worden vooral het hoofd en de delen van het lichaam waar pijn en ongemak het sterkst voelbaar zijn. Ik maak hierbij gebruik van het principe van de Byosen. Het volgen van het gevoel in mijn handen. Deze behandeling duurt ca 60 minuten.

Wat je tijdens een behandeling voelt is voor iedereen anders, warmte, ontspanning, rust……….
Het is een heel persoonlijke ervaring: niets moet, alles kan. Gewoon ontspannen en genieten!

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan je ontspannen voelen en meer energiek.
Verbetering kan al na één à drie behandelingen optreden. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Dit gaan wij dan samen overleggen.

Als compensatie voor mijn dienst vraag ik een vergoeding van €40 per sessie.
Er is ook de mogelijkheid gelijk 3 sessie’s met een korting te kopen. Voor deze drie sessie-combinatie vraag ik dan een vergoeding van €100 in totaal. Enige voorwaarde is, dat alle drie sessie’s gelijk ingepland en betaald worden.

Ben je benieuwd en wil je graag een afspraak maken om de “universele energie” op de originele Jikiden manier te ervaren?

Reiki ontspanning